eScan Anti-Virus voor KMO


 

 

 

Belangrijkste kenmerken

Nieuwe beveiligde webinterface
De nieuwe beveiligde webinterface gebruikt SSL-technologie om alle communicatie tussen de server en de clients te versleutelen en zo te zorgen voor het effectief verhinderen van “man in the middle”-aanvallen.

Met de nieuwe web based eScan Management Console (EMC) kunnen netwerk administrators een variëteit aan beveiligingsmaatregelen controleren en instellen:  malware en spam updates, licenties, aangepast (de)installeren en upgraden van eScan, in- en uitschakelen van eScan modules, (de)installeren van andere Anti-Virus software en geïntegreerde beveiliging afdwingen over het hele netwerk. Dit alles gebeurt via een browser.

 
Overzichtsdashboard voor beter Security Management
Een overzichtsdashboard geeft de administrator een grafisch overzicht van de beheerde cliëntcomputers : implementatiestatus, beveiligingsstatus, malware statistieken, …

 

Verhinderen van netwerk uitbraken, live waarschuwingen en rapporten
eScan verhindert automatisch het verspreiden van malware infecties in het netwerk en zendt een waarschuwing naar de administrator over de netwerk uitbraak.

Administrators kunnen uitgebreide rapporten over alle clients bekijken en kunnen deze rapporten naar XLS, PDF en CSV-formaat exporteren voor een diepgaande analyse. eScan kan ook ogenblikkelijk live waarschuwingen weergeven over applicaties, USB/Flash-apparaten en informatie geven over het surfgedrag van de cliëntcomputers.

 

 Hotfix management
Administrators kunnen nu kritische hotfixes eScan en Microsoft hotfixes beheren. Zo verzekeren ze dat op alle clients in het netwerk de laatste patches geïnstalleerd zijn.

 

Verbeterde firewall zowel op zowel de server als op de client
De client computers hebben een, met voorgedefinieerde regelsets, in 2 richtingen werkende firewall die deze controleert en alle inkomende en uitgaande verkeer op basis van het vastgestelde beleid voor de client registreert.

 

Geavanceerde bestandsblokkering en folderbescherming
Administrators kunnen het aanmaken van specifieke bestandstypes verhinderen en folders beschermen tegen wijzigingen door malware.

 

Nieuwe snellere en intelligente on-demand scanner
De nieuwe on-demand scanner met Whitelisting Technology voert snellere scans uit op de clients en belast de systeembronnen weinig. Een “battery mode” detecteert automatisch wanneer een laptop of netbook op de batterij werkt en verhindert het starten van intensieve processen zoals geplande scans, om zo een langere werktijd op de batterij te bieden.

Beschikbaar in:
Duits, Engels, Estlands, Frans, Grieks, Italiaans, Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, traditioneel Chinees, Turks, vereenvoudigd Chinees

 

Systeemvereistens:
- eScan Server
- eScan Clients

 

Versie-info
Huidige versie = 11 – Meertalig


Selecteer een ander eScan product


AV – ISS vergelijkingsfiche