eScan Anti-Virus for Home Users


 

Anti-Virus - Anti-Phishingeen moeilijk te achterhalen vorm van internetfraude waarbij de fraudeur inlog- of creditkaartgegevens van nietsvermoedende mensen steelt via e-mails of links die hen naar valse websites verwijzen (Als u graag meer leest: http://nl.wikipedia.org/wiki/Phishing) - Anti-Spywarecomputerprogramma’s die informatie verzamelen over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe bron. Deze programma’s installeren zichzelf zodat ze, telkens als de computer opgestart wordt, mee opstarten. Op deze manier geven ze niet alleen informatie door, maar nemen ook processortijd en geheugen in beslag, en kunnen ze zelfs uw systeem instabiel maken. (Als u graag meer leest: http://nl.wikipedia.org/wiki/Spyware) - Anti-Rootkitsoftwaretools die geïnstalleerd worden zonder medeweten van de computergebruiker en die zich diep in het systeem nestelen. Ze worden gebruikt voor het aanmaken en verbergen van bestanden, netwerkverbindingen, geheugenadressen en registeringangen. De enige wijze om er echt zeker van te zijn dat de rootkit verwijderd is, is om het hele systeem te formatteren en te herinstalleren. Hierbij geldt dus zeker: voorkomen is beter dan genezen! (Als u graag meer leest: http://nl.wikipedia.org/wiki/Rootkit) - Anti-Spam - Gaming Mode - Laptop Mode - Map- & bestandsbeveiliging- Controle netwerkverkeer- FirewallEen computerprogramma dat het verkeer dat uw computer of netwerk binnenkomt controleert en het beschermt tegen aanvallen van buitenaf. (Als u graag meer leest: http://nl.wikipedia.org/wiki/Firewall)

 

 

Belangrijkste kenmerken :

Trendy en gemakkelijk te gebruiken grafische interface
eScan 11 biedt u een trendy, gebruikersvriendelijke grafische interface die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de opkomende technologische trends. Het heeft een zeer strak intuïtief ontwerp voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

 

De beste bescherming tegen veiligheidsbedreigingen zonder afbreuk te doen aan de snelheid van uw computer
eScan 11 nieuwe on demand-scanner is uitgerust met whitelisting technologieeScan legt een lijst aan met bestanden die gegarandeerd veilig zijn. Het systeem herkent deze bestanden en accepteert deze. Op deze manier wordt er minder processortijd en geheugen in beslag genomen. , wat zorgt voor snellere scans. eScan belast de systeembronnen weinig, waardoor u er zeker van bent dat uw computer niet trager wordt,  zelfs bij een grondige systeemscan.

 

Doeltreffende real time beschermingeScan’s real time bescherming controleert uw computersysteem op verdachte en kwaadaardige bestanden in real time. Dit wil zeggen op het moment dat de data uw computer binnenkomt (door bijvoorbeeld het plaatsen van een CD, het openen van een e-mail of op het web te surfen) of, als de data al op uw computer staan, op het moment dat u een bestand opent of uitvoert (m.a.w., wanneer deze in het actieve computergeheugen geladen wordt). Zo krijgen virussen, spyware, adware en rootkits geen kans. voor alle bestanden en mappen in de computer
eScan 11 biedt met zijn geavanceerde en innovatieve technologie real time scans op bestanden, e-mails en e-mailbijlagen. Het scant inhoud op vertrouwelijke gegevens, verboden informatie en beledigende en obscene taal. Daarnaast heeft eScan 11 ook een “Self ProtectionTechnology: Sommige virussen of rootkits zijn in staat om gegevens in de bestanden van uw computer te veranderen. Een veelgebruikte (kwaadwillige) toepassing hiervan is het uitschakelen van het anti-virus programma op de computer of de essentiële bestanden hiervan te verwijderen. Door de “Self Protection Technology” van eScan is dit niet mogelijk. Technology” die de nieuwe generatie malwareVerzamelnaam voor kwaadaardige en/of schadelijke software. verhindert om eScan uit te schakelen of eScan’s essentiële bestanden te verwijderen. Zodoende wordt uw computer van infecties gevrijwaard.

 

Meldingen en waarschuwingen tijdens het spelen van spelletjes blokkeren
In eScan 11 is een geavanceerde “Game Detection” functie ingebouwd die automatisch detecteert wanneer een spel in full screen mode gespeeld wordt, waarna meldingen en waarschuwingen tijdens het spelen niet worden weergegeven. U geniet dus zo van een ongestoorde game-ervaring.

 

Geheugenintensieve processen bij laptops voorkomen
eScan 11 heeft een “Laptop Modus”-functie die een onverminderde batterijtijd bij laptops garandeert. Wanneer u naar laptop modus overschakelt, detecteert eScan 11 deze verandering automatisch en verhindert het geheugenintensieve processen, zoals geplande scans, te starten. eScan’s real time bescherming blijft actief.

 

Uitgebreide bescherming tegen netwerkgebaseerde aanvallen
eScan 11 bevat een set van voorgedefinieerde, naar uw behoeften aanpasbare, toegangscontroleregels en een verbeterde firewall voor een naadloze integratie met uw besturingssysteem. Daarnaast bevat het een netwerkverkeermonitor die inkomend en uitgaand netwerkverkeer controleert. Het biedt de gebruikers ook de optie om het uitvoeren van netwerkgebaseerde exe-bestanden te blokkeren, en zodoende het verspreiden van infecties via het netwerk, te verhinderen.

 

Bestanden en mappen die kritiek en vertrouwelijk zijn afschermen
eScan 11 biedt u een nieuwe functie waarmee u specifieke bestanden en mappen kan beschermen tegen het wijzigen of verwijderen ervan. Het belangrijkste voordeel van deze functie is dat u de opgegeven bestanden beschermt tegen besmetting door schadelijke software. Daarnaast kunnen de beschermde bestanden en mappen niet verwijderd worden tenzij de mapbescherming afgezet wordt. Dit helpt u uw vertrouwelijke gegevens af te schermen van malwareinfecties.

 

Rootkits en file infectorsVirussen die systeem- en programmabestanden aanvallen. File infectors kopiëren hun code in bestanden, zodat ze mee worden gestart als een bestand geopend of uitgevoerd wordt., die in de gewone Windows modus niet verwijderd kunnen worden, uitroeien
Met eScan 11 kunt u Windows-gebaseerde Rescue Disk-bestanden maken met de hulp van de eScan Rescue File Creation Wizard. Deze Rescue Disk schoont rootkits en file infectors van boot-geïnfecteerde computers, die in de normale Windows modus niet meer opgeschoond kunnen worden, op.

 

Automatisch kritische updates controleren en downloaden van de Microsoft website
eScan 11 controleert automatisch of er kritieke patches voor uw Windows besturingssysteem zijn en downloadt deze van de Microsoft website. Zodoende wordt voorkomen dat malware gebruik maakt van kwetsbaarheden in uw besturingssysteem.

 

Geeft u automatisch gecomprimeerde updateseScan maakt gebruik van gecomprimeerde bestanden voor zijn updates. Gecomprimeerde bestanden zijn bestanden waarbij het volume verkleind is. Zo hebt u altijd de laatste updates voor de software en virus- en spamdefinities, zonder onnodig veel bandbreedte te verbruiken. per beschikbare bandbreedte
eScan zorgt continu voor gecomprimeerde updates voor de software en de virus en spam definities. Dit beschermt uw computer tegen de laatste beveiligingsbedreigingen.

 

Deskundige ondersteuning altijd beschikbaar
24 op 24u en 7 op 7d GRATIS online technische ondersteuning via e-mail, live chat en forums voor alle eScan klantenBeschikbaar in:
Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Russisch, Spaans, vereenvoudigd Chinees
 

Systeemvereisten
- Processor: Pentium II 200 MHz of hoger
- RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
- Internet Explorer 6.0 & hoger
- Hard disk: 500 MB vrije ruimte
- CD-ROM drive

 

Besturingssystemen:
Windows 7/Vista/XP/2000 (Workstation) [All 32 & 64 bit edities]

 

Versie-info
Huidige versie = 11.x – meertalig

 

Selecteer een ander eScan product

 

AV – ISS Vergelijkingsfiche