eScan Corporate for Citrix Servers


 

 

Belangrijkste kenmerken:

Nieuwe beveiligde webinterface
De nieuwe beveiligde webinterface gebruikt SSL-technologie om alle communicatie tussen de server en de clients te versleutelen en zo te zorgen voor het effectief verhinderen van “man in the middle”-aanvallen.

Met de nieuwe web based eScan Management Console (EMC) kunnen netwerk administrators een variëteit aan beveiligingsmaatregelen controleren en instellen:  malware en spam updates, licenties, aangepast (de)installeren en upgraden van eScan, in- en uitschakelen van eScan modules, (de)installeren van andere Anti-Virus software en geïntegreerde beveiligingsregels afdwingen over het hele netwerk. Dit alles gebeurt via een browser.

 

Overzichtsdashboard voor beter Security Management
Een overzichtsdashboard geeft de administrator een grafisch beeld van de beheerde cliëntcomputers: implementatiestatus, beveiligingsstatus, malware statistieken, …

 

Endpoint beveiliging met apparaatbeheer (USBs en CD/DVD ROMs)
Administrators kunnen aan clients privileges toewijzen voor toegang tot verwijderbare apparaten, zoals CD-ROM en USB. Met toepassingscontrole kan de administrator ook bepalen welke applicaties niet gebruikt kunnen worden op een client computer.

 

Verhinderen van netwerk uitbraken, live waarschuwingen en rapporten
eScan verhindert automatisch het verspreiden van malware infecties in het netwerk en zendt een waarschuwing naar de administrator over de netwerk uitbraak.

eScan kan ook ogenblikkelijk live waarschuwingen weergeven over applicaties, USB/Flash-apparaten en geeft informatie over het surfgedrag van de cliëntcomputers. Administrators kunnen uitgebreide rapporten van clients bekijken en kunnen deze rapporten naar XLS, PDF en CSV-formaat exporteren  voor een diepgaande analyse.

 

 Hotfix management
Administrators kunnen nu kritische hotfixes van eScan en Microsoft beheren om te verzekeren dat alle clients in het netwerk van de laatste patches voorzien zijn.

 

Verbeterde firewall zowel op de server als op de client
De client computers hebben een, met voorgedefinieerde regelsets, in 2 richtingen werkende firewall die deze controleert en alle inkomende en uitgaande verkeer op basis van het vastgestelde beleid voor de client registreert.

 

Geavanceerde bestandsblokkering en folderbescherming
Administrators kunnen het aanmaken van specifieke bestandstypes verhinderen en folders tegen wijzigingen door malware beschermen.

 

Nieuwe snellere en intelligente on-demand scanner
De nieuwe on-demand scanner met Whitelisting Technology voert snellere scans uit op de clients en belast de systeembronnen weinig. Een “battery mode” detecteert automatisch wanneer een laptop of netbook op de batterij werkt en verhindert het starten van intensieve processen zoals geplande scans, om zo een langere batterij-werktijd te bieden.

 

Bechikbaar in:

Duits, Engels, Estlands, Frans, Grieks, Italiaans, Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, traditioneel Chinees, Turks, vereenvoudigd Chinees

 

Systeem vereisten:
- eScan Server

- eScan Clients

 

Versie info:

Huidige versie = 11 – Meertalig

 

Selecteer een ander eScan product