eScan Corporate


 

 

 

Belangrijke kenmerken :

Nieuwe beveiligde webinterface
De nieuwe beveiligde webinterface gebruikt SSL-technologie om alle communicatie tussen de server en de clients te versleutelen en zo te zorgen voor het effectief verhinderen van “man in the middle”-aanvallen.

Met de nieuwe web based eScan Management Console (EMC) kunnen netwerk administrators een variëteit aan beveiligingsmaatregelen controleren en instellen:  malware en spam updates, licenties, aangepast (de)installeren en upgraden van eScan, in- en uitschakelen van eScan modules, (de)installeren van andere Anti-Virus software en geïntegreerde beveiliging afdwingen over het hele netwerk. Dit alles gebeurt via een browser.


Overzichtsdashboard voor beter Security Management
Een overzichtsdashboard geeft de administrator een grafisch overzicht van de beheerde cliëntcomputers: implementatiestatus, beveiligingsstatus, malware statistieken, …


Endpoint beveiliging met apparaatbeheer (USBs en CD/DVD ROMs)
Administrators kunnen aan clients privileges toewijzen met betrekking tot toegang tot verwijderbare apparaten zoals CD-ROMs en USB. D administrator kan met toepassingscontrole ook bepalen welke applicaties niet gebruikt kunnen worden op een cliëntcomputer.


Verhinderen van netwerk uitbraken, live waarschuwingen en rapporten
eScan verhindert automatisch het verspreiden van malware infecties in het netwerk en zendt de administrator een waarschuwing over de netwerk uitbraak.

eScan kan ook ogenblikkelijk live waarschuwingen weergeven over applicaties, USB/Flash-apparaten en informeert over het surfgedrag van de client computers. Administrators kunnen uitgebreide rapporten over alle clients bekijken en kunnen deze rapporten exporteren naar XLS, PDF en CSV-formaat voor een diepgaande analyse.


Hotfix management
Administrators beheren kritische eScan en Microsoft hotfixes om te verzekeren dat netwerkclients over de laatste patches beschikken.

Verbeterde firewall op zowel de server en de client
De client computers hebben een, met voorgedefinieerde regelsets, in 2 richtingen werkende firewall die deze controleert en alle inkomende en uitgaande verkeer op basis van het vastgestelde beleid voor de client registreert.


Geavanceerde bestandsblokkering en folderbescherming
Administrators kunnen het aanmaken van specifieke bestandstypes verhinderen en folders beschermen tegen wijzigingen door malware.


Nieuwe snellere en intelligente on-demand scanner
De nieuwe on-demand scanner met Whitelisting Technology voert snellere scans uit op de clients en belast de systeembronnen weinig. Een “battery mode” detecteert automatisch wanneer een laptop of netbook op de batterij werkt en verhindert het starten van intensieve processen zoals geplande scans, om zo een langere werktijd op de batterij te bieden.Andere kenmerken :
- Aangepaste client installatie
- Verbinding vanop afstand met de clients via de eScan Management Console (EMC)
- Integratie van Active Directory Services
- File reputation services
- Real time vermogensbeheer via de eScan Management Console
- Real time bescherming tegen malware op de cliëntcomputers
- Krachtige heuristische scanning voor proactieve bescherming
- Verbeterde webbescherming met virtueel toetsenbord, web phishing en malware URL filter
- Automatische back-up en herstel van kritische systeembestanden
- eScan Management Console instellingen exporteren en importeren
- Ondersteuning voor SYSLOG, SNMP, NAC en VMWARE
- Automatische gecomprimeerde updates
- Windows-gebaseerde herstelschijf om rootkits en bestandsvirussen op te schonen
- Ingebouwde eScan hulp op afstand
- 24/7 GRATIS online technische ondersteuning via e-mail, chat en forums


Beschikbaar in:
Duits, Engels, Estlands, Frans, Grieks, Italiaans, Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, traditioneel Chinees, Turks, vereenvoudigd Chinees

 

Systeemvereisten
- eScan Server
- eScan Clients


Versie info

Huidige versie = 11 – meertalig

 

Selecteer een ander eScan product