eScan Enterprise for Microsoft Small Business Server


 

 

eScan Enterprise Edition for Microsoft SBS Standard is een uitgebreide AntiVirus, AntiSpam en Content Security oplossing die u vanaf dag 1 bescherming biedt tegen virussen, spyware, adware, keyloggers, rootkits, botnets, hackers, spam, phishing en aanstootgevende inhoud. eScan garandeert u complete bescherming van alle computersystemen en netwerken met zijn geïntegreerde en krachtige technologieën zoals MicroWorld Winsock Layer (MWL) technologie, Non Intrusive Learning Pattern (NILP) technologie en geavanceerde heuristische algoritmes.

 

Nieuwe gebruikersvriendelijke grafische interface
De nieuwe grafische gebruikersinterface van eScan vervult zowel de noden van beginners als van gevorderde gebruikers. Toegang tot de virus monitor en de on demand scanner via één scherm.

 

Snellere on demand scans
eScan’s nieuwe on demand scanner met cache-technologie maakt snellere scans en vergt weinig van de systeembronnen. Vanaf nu kunnen ook USB-apparaten, spyware en adware gescand worden.

 

Real time virus- en inhoudsscanning
eScan scant bij bestanden, e-mails, e-mailbijlagen en websites (inclusief SPTP-, POP3-, http- en FTP-verkeer) in real time op virussen, gebruikmakend van MWL technologie en AntiVirus heuristische algoritmes. eScan scant ook de inhoud op vertrouwelijke gegevens, verboden inhoud en beledigende en obscene taal.

 

Heuristische scanning
eScan’s geavanceerde AntiVirus heuristische algoritmes detecteren onbekende virussen, die constant op het internet worden losgelaten, en beschermt zo de gebruikers op alle momenten tegen bedreigingen.

 

AntiSpam
eScan controleert spam effectief door gebruik te maken van technologieën, zoals NILP, en geavanceerde heuristische filters, die op basis van specifieke sleutelwoorden en zinnen werken.

 

Web bescherming
eScan biedt u een uitgebreide web bescherming met de ingebouwde Web Control die aanstootgevende en ongeschikte websites blokkeert, zoals de gebruiker wenst. De effectieve pop up filter blokkeert alle pop ups om zo bandbreedte te sparen. Gebruikers kunnen nu d.m.v. de optie privacy protection verhinderen dat private en vertrouwelijke data gestolen wordt via de browser.

 

Proactieve bescherming
eScan scant, controleert en waarschuwt de gebruiker voor verdachte applicaties.

 

Endpoint security
Endpoint security verhindert gegevensdiefstal en virusinfecties via USB/Firewire gebaseerde draagbare apparaten zoals flash drives, pen drives, draagbare harde schijven, enz. Application control zorgt ervoor dat u toepassingen op netwerken en systemen kan blokkeren of toestaan. Verdachte bestanden en applicaties worden gedetecteerd. Windows 2008 NAP (Network Access Protection) ondersteuning is standaard beschikbaar.

 

Firewall
eScan’s ingebouwde firewall controleert en meldt inkomende en uitgaande netwerkactiviteiten in het systeem en beschermt het tegen alle netwerkgebaseerde aanvallen.

 

eScan Management Console
De eScan Management Console (EMC) machtigt de systeembeheerders om beveiligingsmaatregelen uit te voeren via één centraal dashboard: virussignatuur en spamregels updaten, licenties en eScan programma’s installeren en deïnstalleren, eScan upgraden, in- of uitschakelen van de eScan Monitor, waarschuwingen rondzenden over virus uitbraken eninbreuken op de veiligheid. De console versterkt het toepassen van een geïntegreerd beveiligingsbeleid binnen het netwerk van een onderneming. Administratieve taken kunnen ook gedaan worden via het web, door middel van een browser. EMC kan ook onmiddellijk waarschuwingen geven over applicaties, USB detectie en browsing informatie, zodat de systeembeheerders een overzicht hebben over het gebruik van bandbreedte, type en tijd die op het web besteed worden door de individuele netwerkgebruikers. Dit vergemakkelijkt een volwaardige dynamische audit van alle activa die in het netwerk van de onderneming gebruikt wordt.

 

Asset Management
Static Asset Management gebeurt via de System Information tool. Deze tool biedt de systeembeheerders complete informatie over alle in het netwerk gebruikte hardware en software.

 

Logs en uitgebreide rapporten
Logs en uitgebreide rapporten worden gecreëerd en weergegeven door alle bescherming, scan en update modules.

 

Windows-gebaseerde Rescue Disk
Creëer gemakkelijk een Windows-gebaseerde Rescue Disk met de eScan Rescue File Creation Wizard. De eScan Rescue Disk zal u helpen bij het schoon opstarten van uw Windows computer, en om het systeem te scannen en op te schonen wanneer uw computer geïnfecteerd is door rootkits en file infectors die in de normale Windows modus niet opgeschoond kunnen worden.

 

Automatische gecomprimeerde updates
eScan biedt u automatische gecomprimeerde updates voor zowel de software als voor de virus en spam definities. De virus signaturen en spam definities worden elk uur geüpdatet voor onmiddellijke bescherming tegen bestaande en nieuwe bedreigingen.

 

24x7 GRATIS technische ondersteuning
Gratis telefonische en online technische ondersteuning (via e-mail, chat en forums), 24/24, 7/7.

 

Testen

Kopen

 
Beschikbaar in:

Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans, Turks

 

Systeemvereisten
- Pentium compatible processor 200 MHz of hoger
- RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
- 800 x 600 of hogere resolutie
- Internet Explorer 5.0 of hoger
- Hard disk: 150 MB vrije ruimte
- CD-ROM drive

 

Beschikbare besturingssystemen:
Windows 2000 (SP4)
Windows XP Home/Professional
Windows XP 64 bit
Windows 2003 Enterprise/Standard (SP1)
Windows 2003 64 bit
Windows Ultimate/Home Premium
Windows Vista Home Basic/Business/Enterprise
Windows 7
Windows 2008 R2

 

Versie-info
Huidige versie = 11.x - Meertalig

 

Selecteer een ander eScan product