eScan Internet Security Suite for Home User


 

Anti-Virus – Anti-Phishing – Anti-Spyware – Anti-Rootkit – Anti-Spam – USBbeheer – Toepassingsbeheer – Web beveiliging – Virtueel toetsenbord – Gaming modus – Laptop modus – Map- & bestandsbeveiliging – Controle netwerkverkeer – Gebruikergebaseerd ouderlijk toezicht – Firewall – Privacybescherming – Preventie van identiteitsdiefstal

 

 

Belangrijkste kenmerken :

Trendy en gemakkelijk te gebruiken grafische interface
eScan 11 biedt u een trendy, gebruikersvriendelijke grafische interface die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de opkomende technologische trends. Het heeft een zeer strak intuïtief ontwerp voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. eScan maakt een minimaal gebruik van de systeembronnen en vereist weinig geheugen om efficiënt te werken, en doet zo geen afbreuk aan de snelheid van uw computer.

De beste bescherming tegen veiligheidsbedreigingen zonder afbreuk te doen aan de snelheid van uw computer
eScan 11 nieuwe on demand-scanner is uitgerust met whitelisting technologie, wat zorgt voor snellere scans. eScan belast de systeembronnen weinig, zodat uw computer niet trager wordt,  zelfs niet wanneer eScan een grondige systeemscan uitvoert.


Doeltreffende real time bescherming voor alle bestanden en mappen op de computer
eScan 11 biedt met zijn geavanceerde en innovatieve technologie real time scans op bestanden, e-mails en e-mailbijlagen. Het scant inhoud op vertrouwelijke gegevens, verboden informatie en beledigende en obscene taal. Daarnaast bevat het ook “Self Protection Technology” die de nieuwe generatie malware verhindert om eScan uit te schakelen of eScan’s essentiële bestanden te verwijderen. Zodoende wordt uw computer gevrijwaard van infecties.


Meldingen en waarschuwingen tijdens het spelen van spelletjes blokkeren
In eScan 11 is een geavanceerde “Game Detection” functie ingebouwd die automatisch detecteert wanneer een spel in full screen mode gespeeld wordt en derhalve meldingen en waarschuwingen tijdens het spelen niet weergeeft. U kan dus zo genieten van een ongestoorde game-ervaring.


Geheugenintensieve processen bij laptops voorkomen
eScan 11 heeft een “Laptop Modus”-functie die voor een onverminderde batterijtijd bij laptops zorgt. Wanneer u naar de laptop modus overschakelt, detecteert eScan 11 deze verandering automatisch en verhindert het geheugenintensieve processen, zoals geplande scans, te starten. eScan’s real time bescherming blijft actief.


Geavanceerde indeling van Ham en Spam e-mailsHam e-mails zijn e-mails die de gebruiker wenst te ontvangen. Spam e-mails zijn ongevraagde e-mails die meestal commerciële doelen hebben.
eScan 11 controleert spam efficiënt door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en geraffineerde filters die op basis van specifieke sleutelwoorden en filters werken. Deze technologie gebruikt kunstmatige intelligentie om uw gedragspatronen aan te leren en overeenkomstig e-mails in te delen als ham (e-mails die u als gebruiker ontvangt) of als spam (e-mails die in quarantaine gezet worden).


Uitgebreide digitale bescherming en ouderlijk toezicht
eScan 11 biedt verbeterde online  bescherming en privacybeschermingsfuncties zoals gebruikersgebaseerd ouderlijk toezicht, pop-up filters en een virtueel toetsenbord. Ouderlijk toezicht en pop-up filters zijn aanpasbare functies die u helpen om respectievelijk ongewenste inhoud en pop-ups te blokkeren. eScan 11 omvat ook een geavanceerde web phishing filter die u waarschuwt voor phishing websites. Het is ook uitgerust met een virtueel toetsenbord om uw systeem te beschermen tegen keyloggersProgramma of een stuk hardware dat toetsaanslagen (tot zelfs de bewegingen van de muis) registreert, meestal gebruikt om informatie - zoals paswoorden en andere gevoelige informatie - te stelen, zonder medeweten van de computergebruiker. (Als u graag meer leest: http://nl.wikipedia.org/wiki/Keylogger). U kunt dit toetsenbord gebruiken terwijl u gevoelige informatie zoals bank-paswoorden of credit kaart nummers ingeeft.


Uitgebreide bescherming tegen netwerkgebaseerde aanvallen
eScan 11 bevat een set van voorgedefinieerde toegangscontroleregels die u kunt aanpassen naar uw behoeften en een verbeterde firewall voor een naadloze integratie met uw besturingssysteem. Daarnaast bevat het een netwerkverkeermonitor die inkomend en uitgaand netwerkverkeer controleert. Het biedt de gebruikers ook de optie om het uitvoeren van netwerkgebaseerde exe-bestanden te blokkeren, en zodoende het verspreiden van infecties via het netwerk te verhinderen.


Uitgebreide Asset Management: Tool die de gebruiker helpt informatie over de computer te beheren, zoals welke hardware en software op de computer (en eventueel in het netwerk) gebruikt wordt. voor een complete systeemadministratie
eScan 11 helpt om het vast vermogensbeheer uit te voeren met behulp van de “systeem informatie”-tool. Deze tool helpt de administrator volledige informatie te verkrijgen over de hardware en software die op de computer en op het netwerk gebruikt wordt.


Voorkomen vn gegevensdiefstal en virusinfecties  via USB-drives
eScan 11 verhindert diefstal van gegevens en virus infecties via USB. Inclusief “application control”, die u helpt om applicaties van deze media te blokkeren of hen toe te staan op netwerken en computers te draaien.


Kritieke en vertrouwelijke bestanden en mappen afschermen
eScan 11 biedt u een nieuwe functie waarmee u specifieke bestanden en mappen kan beschermen tegen het wijzigen of verwijderen ervan. Het belangrijkste voordeel van deze functie is dat deze de opgegeven bestanden beschermt tegen besmetting door schadelijke software. Daarnaast kunnen de beschermde bestanden en mappen niet verwijderd worden tenzij de mapbescherming afgezet wordt. Dit helpt u uw vertrouwelijke gegevens af te schermen van malwareinfecties.


Rootkits en file infectors die niet in de gewone Windows modus verwijderd kunnen worden uitroeien
In eScan 11 kunt u, met behulp van de eScan Rescue File Creation Wizard, Windows-gebaseerde Rescue Disk-bestanden maken. Deze Rescue Disk schoont rootkits en file infectors van boot-geïnfecteerde computers,  die in de normale Windows modus die niet meer opgeschoond kunnen worden, op.


Automatisch kritische updates controleren en downloaden van de Microsoft website
eScan 11 controleert automatisch of er kritieke patches voor uw Windows besturingssysteem zijn en downloadt deze van de Microsoft website. Zodoende wordt voorkomen dat malware gebruik maakt van kwetsbaarheden in uw besturingssysteem.
Geeft u automatisch gecomprimeerde updates per beschikbare bandbreedte
eScan 11 zorgt continu voor gecomprimeerde updates voor de software en de virus en spam definities. Dit beschermt uw computer tegen de laatste beveiligingsbedreigingen.


Uitgebreide rapporten voor diepgaande analyse
eScan 11 biedt u uitgebreide rapportagemogelijkheden voor alle modules. Deze kan u gebruiken voor een diepgaande analyse.


Deskundige ondersteuning altijd beschikbaar
24 op 24u en 7 op 7d GRATIS online technische ondersteuning via e-mail, live chat en forums voor alle eScan klanten. GRATIS telefonische ondersteuning tijdens kantooruren.

Beschikbaar in:
Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Russisch, Spaans, vereenvoudigd Chinees

Systeemvereisten
- Processor: Pentium II 200 MHz of hoger
- RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
- Internet Explorer 6.0 & hoger
- Hard disk: 500 MB vrije ruimte
- CD-ROM drive


Besturingssystemen:
Windows 7/Vista/XP/2000 (Workstation) [All 32 & 64 bit edities]


Versie-info
Huidige versie = 11.x – meertalig


Selecteer een ander eScan product


AV – ISS Vergelijkingsfiche