eScan Internet Security Suite voor KMO


 

 

 

Belangrijkste kenmerken :

Nieuwe beveiligde webinterface
De nieuwe beveiligde webinterface gebruikt SSL-technologie om alle communicatie tussen de server en de clients te versleutelen en zo te zorgen voor het effectief verhinderen van “man in the middle”-aanvallen.

Met de nieuwe web based eScan Management Console (EMC) kunnen netwerk administrators een variëteit aan beveiligingsmaatregelen controleren en instellen:  malware en spam updates, licenties, aangepast (de)installeren en upgraden van eScan, in- en uitschakelen van eScan modules, (de)installeren van andere Anti-Virus software en geïntegreerde beveiliging afdwingen over het hele netwerk. Dit alles gebeurt via een browser.

 



Overzichtsdashboard voor beter Security Management
Een overzichtsdashboard biedt de administrator een grafische weergave van de beheerde cliëntcomputers: implementatiestatus, beveiligingsstatus, malware statistieken, …

 

Endpoint beveiliging met apparaatbeheer (USBs en CD/DVD ROMs)
Administrators kunnen aan clients privileges toewijzen voor toegang tot verwijderbare apparaten, zoals CD-ROM en USB. Met toepassingscontrole kan de administrator ook bepalen welke applicaties niet gebruikt kunnen worden op een client computer.

 

Verhinderen van netwerk uitbraken, live waarschuwingen en rapporten
eScan verhindert automatisch het verspreiden van malware infecties in het netwerk en zendt een waarschuwing naar de administrator over de netwerk uitbraak.

eScan kan ook ogenblikkelijk live waarschuwingen weergeven over applicaties, USB/Flash-apparaten en informatie geven over het surfgedrag van de cliëntcomputers. Administrators kunnen uitgebreide rapporten bekijken over alle clients en kunnen deze rapporten naar XLS, PDF en CSV-formaat exporteren voor een diepgaande analyse.

 

 Hotfix management
Administrators kunnen nu kritische eScan en Microsoft hotfixes beheren om te verzekeren dat alle clients in het netwerk de laatste patches toepassen.

 

Verbeterde firewall op zowel de server en de client
De client computers hebben een, met voorgedefinieerde regelsets, in 2 richtingen werkende firewall die deze controleert en alle inkomende en uitgaande verkeer op basis van het vastgestelde beleid voor de client registreert.

 

Geavanceerde bestandsblokkering en folderbescherming
Administrators kunnen het aanmaken van specifieke bestandstypes verhinderen en folders tegen wijzigingen door malware beschermen.

 

Nieuwe snellere en intelligente on-demand scanner
De nieuwe on-demand scanner met Whitelisting Technology voert snellere scans uit op de clients en belast de systeembronnen weinig. Een “battery mode” detecteert automatisch wanneer een laptop of netbook op de batterij werkt en verhindert het starten van intensieve processen zoals geplande scans, om zo een langere batterij-werktijd te bieden.


Beschikbaar in:

Duits, Engels, Estlands, Frans, Grieks, Italiaans, Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, traditioneel Chinees, Turks, vereenvoudigd Chinees



Systeemvereisten
- eScan Server
- eScan Clients

Versie info
Huidige versie = 11 – meertalig

 

 Selecteer een ander eScan product

 

 AV – ISS vergelijkingsfiche