Mailscan


 

 

MailScan is ’s werelds meest geavanceerde real time anti-virus en anti-spam oplossing voor mail servers. MailScan beschermt organisaties tegen virussen, wormen, Trojans en vele andere malware bedreigingen met innovatieve en proactieve technologieën. Door de toepassing van een hele reeks intelligente filters biedt MailScan complete bescherming tegen virussen, spam en phishing mails en een uitgebreide content security. MailScan is beschikbaar in meer dan 32 versies om de verschillende Mail Servers op de markt te beschermen.

Verschillende MailScan functies worden hieronder uitgelegd;

Real time anti-virus aan de mail gateway
MailScan heeft ’s werelds snelste anti-virus systeem dat virussen, wormen, Trojans, backdoors, rootkits, spyware, adware, bots, en andere soorten kwaadaardige programma’s detecteert aan de Mail Server.

 

Krachtige anti-spam en anti-phishing
MailScan stopt spamming en phishing door gebruik te maken van een combinatie van technologieën zoals Non Intrusive Learning Patterns (NILP), greylisting, Real-time Black List (RBL), SURBL, algemene header tests, MX/A DNS Record Verification, Reverse DNS, X-Spam Rules Check en meer.

 

Non Intrusive Learning Patterns
Non Intrusive Learning Patterns (NILP) is een revolutionaire technologie van MicroWorld die werkt via de principes van kunstmatige intelligentie, gebruikmakend van een adaptief mechanisme in spam en phishing controle. Deze technologie analyseert elke e-mail volgens de gedragspatronen van de gebruiker en kan na deze analyse een weloverwogen besluit nemen.

 

Geavanceerde opties voor inhoudscanning
Content Control opties staan u toe bepaalde woorden of zinnen in e-mails aan te duiden. E-mails met zulke woorden in het onderwerp, de body of de tags  kunnen in quarantaine worden geplaatst of verwijderd worden.

 

Automatische meldingen bij bedreigingen
Wanneer een virus wordt gedetecteerd in een e-mail of bijlage, of wanneer geblokkeerde woorden of zinnen gevonden worden in de inhoud van een e-mail, kan de mail gedeleted, in quarantaine geplaatst of gedesinfecteerd worden. MailScan geeft u de optie om een aangepaste verwittiging naar de afzender, de bedoelde ontvanger of anderen te sturen om hen voor de e-mail te waarschuwen.

 

Compressie en decompressie
Te grote bestanden worden door standaard bestandscompressors met opties voor automatische decompressie gecomprimeerd. MailScan kan worden ingesteld om EXE of ZIP-bestanden te maken die automatisch worden uitgepakt op de computer van de ontvanger.

 

Uitgebreide rapporten
Deze functie biedt u een rapport van de MailScan activiteit voor een bepaalde periode. Er zijn 3 tab pagina’s die rapporten geven over verschillende MailScan taken. De tabs zijn: mails verzonden vanaf lokale domeinen, mail details, alt.

 

eScan hulp vanop afstand
eScan Remote Support (ERS) werkt met remote desktop verbinding die de eScan Support technici direct contact met de computer(s) met problemen geeft zodat ze deze snel kunnen verhelpen. Hierdoor kan men overal ter wereld veilige, snellere, betere en efficiëntere hulp bieden.

 

eScan Auto Back-up/Restore
De eScan Auto Back-up/Restore-functie neemt een back-up van alle vaak gebruikte bestanden (PE bestanden) en slaat deze in een gecodeerd bestand op. Als er een infectie gevonden wordt, zal eScan’s Auto Back-up/Restore-functie alle schone bestanden in real time herstellen zonder dat men de Mail Server moet formatteren.

 

Auto-diagnose en –probleemoplossing
Als de software een werkingsprobleem ondervindt, genereert “Send Debug Information” een bestand (debugs.zip). eScan geeft de gebruiker de optie om deze automatische analyse, tezamen met een korte omschrijving van het probleem, naar het MicroWorld support team te zenden, die het probleem dan helpen oplossen.

 

Systeemvereisten
- Processor: Pentium II 200 MHz of hoger
- CD-ROM Drive
- RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
- Internet Explorer 6.0 en hoger
- Hard Disk: 500 MB vrije schijfruimte

 

Besturingssystemen
Windows 2000 / 2003 / XP / Vista / Windows 7 / 2008 R2 (alle 32-64 bit versies)

 

Versie info
Huidige versie = 6.x

 

Selecteer een ander eScan product