Waarom kiezen voor eScan


 

Waarom kiezen voor eScan?


MWAV ToolkitMWAV Toolkit

eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV) is een populaire ondersteuningstool om malware/adware/spyware of de gevolgen van een malware-infectie te verwijderen.

 

Endpoint SecurityEndpoint security

eScan Endpoint Security of Device Control stelt gebruikers in staat om USB/Flash en andere opslagapparaten te beveiligen.

 

Low memory usageLaagste geheugengebruik

Van alle antivirusproducten, heeft eScan een van de laagste technische voetafdrukken inzake geheugenverbruik (minder dan 10 MB als de computer niet gebruikt wordt, de zogenaamde “idle time”).

 

Free remote supportGratis eScan hulp op afstand

eScan is het ENIGE product op de markt dat via remote support ondersteuning biedt bij het oplossen van problemen veroorzaakt door malware en dit in een zo kort mogelijke tijdspanne.

 

White-listing technologyWhite-listing technologie

eScan gaat er prat op over de snelste scanner te beschikken omdat, in tegenstelling tot de standaard malware databases van andere leveranciers, we ook een witte lijst aanleggen. Dit zorgt ervoor dat ons monitoring systeem enkel “NIEUWE”, onbekende of gewijzigde bestanden controleert en niet de standaard bestanden.

 

Malware URL filterMalware URL filter

Er zijn webpagina's met links naar applicaties die veilig lijken, maar die ontworpen zijn om de gebruiker te misleiden, zodat men ze gaat downloaden. Voorbeelden zijn software updates, screen saver applicaties, video codec upgrades, valse anti-virusprogramma's, enz. Wanneer men hierop ingaat, wordt er een bestand gedownload en uitgevoerd. eScan blokkeert de toegang tot deze kwaadaardige websites.

 

Virtual keyboardVirtueel toetsenbord

eScan is uitgerust met een virtueel toetsenbord zodat het systeem beschermd wordt tegen keyloggers. Gebruikers kunnen dit toetsenbord gebruiken wanneer ze gevoelige informatie zoals bankpaswoorden of creditkaartnummers invoeren.

 

Protection against false positivesBescherming tegen false positives

Door eScan's white-listing database en met de hulp van Microsoft zal eScan nooit een veilig besturingssysteembestand analyseren. Zo wordt vermeden dat een veilig besturingssysteembestand verkeerdelijk als malware aanzien wordt.

 

Auto-detection of gaming modeAuto-detectie gamingmodus

.eScan is het ENIGE product dat auto-detectie van de gamingmodus aanbiedt. Dit betekent dat wanneer een gamer een populair spel speelt, het product overschakelt naar de modus “idle” of “lage prioriteit” zodat het merendeel van de CPU gereserveerd wordt voor de game.

 

OS Vulnerability checksOS vulnerability controle

De meeste producten op de markt DETECTEREN de afwezigheid van kritische OS updates en waarschuwen de gebruiker. eScan is het ENIGE product dat, indien nodig, automatisch de OS updates (van Microsoft) gaat DOWNLOADEN en de vulnerabilities gaat VERWIJDEREN.

 

Free new features during contract periodAutomatische en gratis toevoeging van features voor de duur van het contract

eScan is het ENIGE product dat voor de duur van het contract GRATIS nieuwe features ter beschikking stelt van haar gebruikers (via auto-updates). Andere leveranciers bieden nieuwe features enkel aan als onderdeel van een NIEUWE productrelease waarvoor de klanten moeten betalen.

 

Auto-backup of critical filesAuto-backup van kritische bestanden

eScan is het ENIGE product dat beschikt over autobackup van kritische systeembestanden en applicatiebestanden. Deze auto-backup is belangrijk in geval een nieuwe file-infector (bv. Virut, Virtob of Sality) het systeem zou besmetten.

 

eScan rescue diskeScan rescue disk

De eScan Rescue Disk voorziet een virusvrije omgeving gebaseerd op Windows die u helpt om het systeem op te ruimen en de veranderingen die virussen in de Windows registry hebben uitgevoerd te herstellen.

 

Works in safe modeWerkt in veiligheidsmodus

In geval van besmetting is eScan in staat om te scannen en op te ruimen in de veiligheidsmodus.